logo

Promoția Canon 3 ani garanție pentru lampă

x

IMPORTANT:

Vă reamintim că procesul de validare a solicitării dvs poate întârzia, dacă nu sunt oferite toate informatiile corecte.

Pentru achiziţiile din magazine - COPIE a bonului fiscal

Pentru toate tipurile de achiziţii - din magazin sau online - serie produs VALIDĂ.

Vă rugăm să completaţi câmpurile obligatorii marcate cu *
Detalii personale
România
Detalii produs
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
  Actualizat la 8:52 / 28-feb-2019

  CANON EUROPA N.V.

  GARANȚIA PROMOȚIONALĂ DE 3 ANI PENTRU LĂMPILE PROIECTOARELOR

  TERMENI ȘI CONDIȚII

  Promoție & Promoter

  1) Promoterul este Canon Europa N.V., înregistrată la Bovenkerkerweg 59, 1185 XB, Amstelveen, Olanda (denumită în continuare “Canon”).

  2) Pentru Produsele Canon selectate (“Produse Promoționale”) detailate mai jos, această Garanție Promoțională de 3 Ani pentru Lămpi (“Garanția Promoțională pentru Lămpi”) include:

  a) Prevederea de a înlocui o lampă defectă cu una nouă (maximum 3 lămpi noi);

  b) Livrarea gratuită a noii lămpi la adresa furnizată de către Participant.

  Pentru evitarea neînțelegerilor, Promoterul nu oferă serviciul de înlocuire fizică a lămpii.

  Perioada Promoțională

  3) Produsele Promoționale trebuie achiziționate de pe Teritoriul Promoțional (definit mai jos), de la http://www.canon.ro/where_to_buy intre 01.03.2019 și 31.12.2019. Data achiziționării produsului trebuie să fie confirmată printr-o dovadă valabilă a achiziției. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că produsele trebuie înregistrate în decurs de 60 de zile de la achiziție.

  Teritoriul Promoțional

  4) Produsele Promoționale trebuie să fie achiziționate de la și înregistrate cu o adresă din următoarele Teritorii Promoționale:

  Albania, Armenia, Azerbaijan, Bosnia, Bulgaria, Cipru, Georgia, Croația,  Kosovo, Moldova, Macedonia, Malta, România, Serbia, Slovenia, Tadjikistan, Turkmenistan, Ucraina, Uzbekistan, Grecia

  Produsele Promoționale

  5) Produsele Canon eligibile pentru această Garanție Promoțională pentru Lămpi (“Produsele Promoționale”) sunt toate proiectoare pe bază de lămpi din gama noastră. Verificați lista Produselor Promoționale la http://www.canon.ro/lampwarrantypromotion/

  6) Produsele Promoționale trebuie să fie produse Canon noi și originale, și trebuie să fi fost furnizate și distribuite magazinelor de retail de către companii din grupul Canon cu localizare în Teritoriul Promoțional. Vă rugăm verificați validitatea acestor detalii la magazin, pentru a evita descalificarea din promoție. Achiziționarea produselor la mâna a doua, recondiționate sau renovate, sau a produselor contrafăcute sau care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale grupului de companii Canon în orice mod (inclusiv, dar fără a se limita la, produse achizitionate din piețele paralele sau de pe piața “gri”) nu se califică pentru participarea la această promoție.

  7) Produsele Promoționale trebuie să fie înregistrate în decurs de 60 de zile de la achiziție, pentru a putea participa la această Promoție. Pentru a vă înregistra produsul, vă rugăm să vă trimiteți cererea conform instrucțiunilor de mai jos. 

  8) Această ofertă este disponibilă doar utilizatorilor finali.

  9) Se presupune că toți Participanții sunt de acord să se supună acestor Termeni și Condiții.

  Cum să vă înregistrați produsul și să revendicați Garanția Promoțională 

  10) Toți Participanții trebuie să aibă minimum 18 ani împliniți. În momentul în care trimiteți o cerere în cadrul acestei promoții și vă înregistrați produsul, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții. Dacă nu aveți 18 ani împliniți și/sau nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile acestei Promoții, vă rugăm nu trimiteți cererea de revendicare a Garanției Promoționale pentru Lămpi.

  11) Înregistrarea Produsului

  a) Pentru a vă revendica Garanția promoțională, trebuie în prealabil să vă înregistrați produsul. În acest scop, completați corect și trimiteți un formular online de înregistrare pentru a vă înregistra produsul (inclusiv specificarea numărului/numerelor de serie valid(e)*) în decurs de șaizeci de zile de la achiziția produsului. Cererile de înregistrare primite după 60 de zile de la achiziția produsului nu vor fi acceptate de către Canon. Participanții vor scana, încărca și atașa formularului online de înregistrare o dovadă validă de achiziție (de ex. o copie a bonului fiscal, sau a ordinului de achiziție online și confirmarea plății). Vă rugăm luați în considerare faptul că dovada de transport nu constituie o dovadă validă de achiziție.

  * Dacă aveți nevoie de ajutor la identificarea numărului de serie, vă rugăm faceți click aici
  b) În urma validării cererii, Participanții vor primi un e-mail pentru confirmarea acceptării cererii de înregistrare și a înregistrării produsului. Dacă nu primiți această confirmare pe e-mail în decurs de 8 zile lucrătoare de la data trimiterii cererii de înregistrare, vă rugăm contactați info@canon.ro/+40 21 318 3856 .

  Vă rugăm păstrați confirmarea pe e-mail, deoarece aceasta vă poate fi solicitată drept dovadă a înregistrării valide a produsului dvs, în cazul în care doriți să beneficiați de serviciile de garanție.

  12) Revendicarea Garanției promoționale pentru lămpi

  a) Odată ce Participantul a înregistrat cu succes Produsul Promoțional, acesta va primi e-mailul de confirmare, conținând detalii personalizate pentru autentificarea în sistemul online cu ajutorul căruia Participanții își pot administra revendicările Garanțiilor promoționale. Pentru a revendica Garanția promoțională pentru lămpi, Participantul trebuie să completeze corect și să trimită online cererea de revendicare, folosind sistemul online și detaliile sale personalizate de autentificare.

  b) Participanții vor primi un e-mail pentru confirmarea acceptării cererii. Dacă nu primiți această confirmare pe e-mail în decurs de 8 zile lucrătoare de la data trimiterii cererii, vă rugăm contactați info@canon.ro/+40 21 318 3856 Vă rugăm păstrați confirmarea pe e-mail, deoarece aceasta vă poate fi solicitată drept dovadă a înregistrării valide a produsului dvs, în cazul în care doriți să beneficiați de serviciile de garanție. Noua lampă va fi expediată gratuit la adresa indicată.

  c) Garanția Promoțională pentru Lămpi permite Participantului să revendice înlocuirea unei lămpi vechi cu una nouă, gratuit. Participantul poate revendica până la 3 lămpi per Produs Promoțional, pe o perioadă de trei ani.

  13) Canon își rezervă dreptul de a invalida orice cerere de înregistrare sau revendicare incompletă, incorectă sau nefondată.

  Clauze Speciale

  14) Canon nu va fi, în cadrul deplin al legii, responsabilă pentru orice pierdere, pagubă sau prejudiciu de orice natură, indiferent de cauza acestuia, suferit de către orice Participant în cadrul acestei promoții. Totuși, regulile din acest document nu vor exclude sau limita răspunderea Canon pentru rănirea personală sau decesul cauzat prin neglijența dovedită a angajaților sau agenților Canon.

  15) Canon își rezervă dreptul de a audita orice revendicări, pentru a se asigura că acestea corespund cu acești termeni și condiții, precum și dreptul de a solicita informații suplimentare și documente doveditoare. Canon își rezervă dreptul de a exclude revendicări și/sau Participanți dacă se suspectează abuzarea în orice fel de această promoție. Deciziile Canon cu privire la promoție sunt finale, și nu va fi inițiată nicio corespondență în acest sens.

  16) Disponibilitatea Produselor Promoționale depinde de stocuri. Canon nu va fi răspunzătoare pentru eșecul magazinelor de retail în a răspunde comenzilor pentru Produse Promoționale pe durata Perioadei Promoționale.

  17) Canon își rezervă dreptul de a invalida, amenda și/sau modifica această promoție în orice moment, fără nicio obligație suplimentară, dar se va strădui întotdeauna să minimizeze efectul asupra Participantului, pentru a evita deziluzia nejustificată a acestuia.

  Protecția Datelor Personale

  18) Canon Europa N.V., Canon CEE GmbH, cu sediul de afaceri înregistrat la Oberlaaer Strasse 223, 1100 Viena, Austria, și Canon Europe Limited, înregistrată în Marea Britanie cu numărul de înregistrare 4093977 și sediul de afaceri în 3 The Square, Stockley Park, Uxbridge UB11 1ET, Marea Britanie, sunt Controlorii de Date pentru scopul aplicării legilor și regulilor privind protecția datelor personale furnizate de către Participanți în cadrul acestei Promoții. Controlul și procesarea datelor personale de către Canon sau oricare din terțele părți autorizate în acest sens se va face strict în acord cu legile și regulile necesare pentru confidențialitatea datelor personale. În lipsa altor acorduri, Datele Personale vor fi stocate și procesate de către Canon sau terțele părți autorizate doar în scopul administrării acestei Promoții și a serviciilor Garanției Promoționale pentru Lămpi. Dacă Participanții nu doresc ca informațiile lor de contact să fie utilizate în scopuri promoționale sau pentru contactarea de către Canon pe viitor pentru promoții similare, aceștia trebuie să NU bifeze căsuța “opt-in” relevantă în momentul completării formularului de revendicare.

  Procesorul de date promoționale este compania Interpay Sales Promotions, IDA Business & Technology Park, Ring Road, Kilkenny, Irlanda înregistrată în Irlanda sub numărul 476077, al cărei sediu se află la IDA Business & Technology Park, Ring Road Kilkenny, Irlanda (denumit în continuare" Coordonator "). Coordonatorul este îndreptățit și responsabil pentru desfășurarea activităților comandate de Organizator, care acționează în numele și în beneficiul Organizatorului în implementarea Promoției.

  Legislație și Jurisdicție

  19) Niciuna dintre prevederile acestui document nu va restricționa în vreun fel drepturile consumatorului.

  20) În cadrul prevederilor legale, această promoție, acești termeni și condiții, precum și orice dispute rezultate din sau în conxiune cu acestea, se vor supune și vor fi interpretate în acord cu legile din Anglia și Țara Galilor, și vor intra sub jurisdicția non-exclusivă a curților de judecată din Anglia și Țara Galilor.

  21) În calitate de consumator, puteți avea dreptul de a intenta procedurile de judecată în propria limbă și în curțile dvs. locale de judecată. O organizație locală pentru consultanța consumatorului vă poate sfătui în privința drepturilor dvs. Acești Termeni și Condiții nu restricționează în vreun fel drepturile statutare.

  * Confirm citirea şi acceptarea termenilor şi condiţiilor promoţiei. Sunt de acord și înțeleg condițiile și clauza de confidențialitate Canon.
  Vă rugăm să bifați căsuța , dacă sunteți de acord să primiți via e-mail informații despre produsele, evenimentele și serviciile Canon.

  Dacă doriți să vă dezabonați de la primirea de materiale de marketing de la noi, vă rugăm să ne contactați la : canon-unsubscribe@promotion-support.com