logo

Canon 3-godišnja promotivna garancija na lampe

x

Važno:
Imajte na umu da može doći do kašnjenja potvrđivanja.

Za kupovine u prodavnici – KOPIJA fiskalnog računa/dokaz kupovine
Za kupovine preko interneta – Važeća potvrda narudžbine/važeći dokaz kupovine
Za SVE kupovine – VAŽEĆI serijski broj

 

Popunite sva obavezna polja označena sa *
Lični podaci
Srbija
Detalji o proizvodu
DD/MM/YYYY
DD/MM/YYYY
DD/MM/YYYY
DD/MM/YYYY
DD/MM/YYYY
DD/MM/YYYY
DD/MM/YYYY
DD/MM/YYYY
DD/MM/YYYY
DD/MM/YYYY
DD/MM/YYYY
DD/MM/YYYY
DD/MM/YYYY
DD/MM/YYYY
DD/MM/YYYY
DD/MM/YYYY
DD/MM/YYYY
DD/MM/YYYY
DD/MM/YYYY
DD/MM/YYYY
  Updated on 9:00 / 28-феб-2019

  CANON EUROPA N.V.
  ODREDBE I USLOVI PROMOCIJE 3-GODIŠNJE GARANCIJE NA LAMPU

  Promocija i organizator promocije

  1) Organizator promocije je Canon Europa N.V., registrovan u Bovenkerkerweg 59, 1185 XB, Amstelveen, The Netherlands (u daljem tekstu: “Canon”).

  2) Za izabrane Canon proizvode (“Promotivni proizvodi”) detaljno navedene ispod, ova 3 -godišnja promotivna garancija na lampu (“Promotivna garancija na lampu”) obuhvata:

  a) Obezbeđivanje nove lampe radi zamene neispravne (maksimalno 3 nove lampe);

  b) Besplatna dostava nove lampe na adresu koju da Učesnik.

  Da ne bi bilo nikakve sumnje, Organizator promocije ne pruža uslugu fizičke zamene lampe.

  Promotivni period

  3) Promotivne proizvode morate kupiti na Teritoriji važenja promocije (definisanoj ispod) od ovde između 01.03.2019 i 31.12.2019. Datum kupovine proizvoda mora da bude potvrđen važećim dokazom o kupovini. Vodite računa da proizvodi moraju biti registrovani u roku od 60 dana od datuma kupovine.

  Teritorija važenja promocije

  4) Proizvodi na Promociji moraju biti kupljeni i registrovani na adresi koja se nalazi na jednoj od sledećih Teritorija na kojima važi Promocija:

  Albanija, Jermenija, Azerbejdžan, Bosna, Bugarska, Kipar, Gruzija, Hrvatska, Kosovo, Moldavija, Makedonija, Malta, Rumunija, Srbija, Slovenija, Tadžikistan, Turkmenistan, Ukrajina, Uzbekistan, Grčka

  Promotivni proizvodi

  5) Izabrani Canon proizvodi obuhvaćeni Promitivnom garancijom na lampu (“Promotivni proizvodi)” su svi projektori u našem asortimanu čiji rad je zasnovan na lampi. Pogledajte aktuelnu listu Promotivnih proizvoda http://www.canon.rs/lampwarrantypromotion/

  6) Promotivni proizvodi moraju da budu novi i originalni Canon proizvodi i moraju da su dostavljeni maloprodajama od strane kompanija koje pripadaju Canon grupi, smeštenih na Teritoriji važenja promocije. Molimo vas da kod prodavca proverite da li je ispunjen ovaj uslov kako biste izbegli naknadno razočaranje. Kupovinom polovnih, remontovanih ili prerađenih proizvoda ili proizvoda koji su falsifikovani ili povređuju prava intelektualne svojine kompanija Canon grupe na bilo koji način (uključujući i proizvode iz tzv. paralelnog ili "sivog" uvoza) ne stičete pravo na ovu promociju.

  7) Promotivne proizvode morate registrovati u roku od 60 dana od kupovine, da bi za njih važila ova Promocija. Da biste registrovali svoj proizvod, podnesite zahtev u skladu s uputstvima navedenim ispod.

  8) Ova ponuda je dostupna samo krajnjim korisnicima.

  9) Smatramo da su se svi Učesnici saglasili da ove Odredbe i uslovi budu obavezujući za njih.

  Kako da registrujete svoj proizvod i podnesete zahtev za svojom Promotivnom garancijom na lampu

  10) Svi Podnosioci zahteva moraju da imaju najmanje 18 godina. Registrovanjem proizvoda i podnošenjem zahteva za ovom promocijom, saglašavate se da za vas ovi Uslovi budu obavezujući. Ako ste mlađi od 18 godina i/ili ne želite da vas obavezuju uslovi ove Promocije, molimo vas da ne podnosite zahtev za Promotivnom garancijom na lampu.

  11) Registrovanje proizvoda

  a) Da biste podneli zahtev za Promotivnom garancijom na lampu, prvo morate registrovati svoj proizvod. Za registrovanje proizvoda, pravilno popunite i podnesite onlajn registracioni obrazac registrujte svoj proizvod (uključujući važeći serijski broj(eve)* proizvoda) u roku od šezdeset dana od kupovine proizvoda. Kompanija Canon neće prihvatiti registracione zahteve primljene po isteku 60 dana od kupovine proizvoda. Učesnici moraju da skeniraju, otpreme i prilože u onlajn registracioni obrazac važeći dokaz kupovine (npr. kopiju fiskalnog računa ili onlajn narudžbenice i potvrde o plaćanju). Imajte u vidu da dokaz o otpremi neće biti prihvaćen kao važeći dokaz o kupovini.

  * Da biste dobili pomoć u vezi s tim gde da pronađete svoj serijski broj, kliknite ovde

  b) U znak potvrde registrovanja proizvoda, Učesnici će primiti potvrdu e-mailom da je njihov registracioni zahtev prihvaćen i da je njihov proizvod registrovan. Ako ne primite takav e-mail u roku od 8 radnih dana od podnošenja registracionog zahteva, obratite se please insert local office contact. Obavezno čuvajte e-mail sa potvrdom, jer ga možemo zatražiti kao dokaz valjane registracije proizvoda u slučaju da želite da vam pružamo usluge obuhvaćene garancijom.

  12) Zahtev za Promotivnom garancijom na lampu

  a) Kada Učesnik uspešno registruje Promotivni proizvod, Učesniku će biti poslat e-mail sa potvrdom sa personalizovanim detaljima za prijavljivanje u onlajn sistem, preko kojeg Učesnik može da upravlja svojim zahtevima za Promotivnom garancijom. Da bi podneo zahtev za Promotivnom garancijom na lampu, Učesnik mora pravilno da popuni i podnese zahtev onlajn preko onlajn sistema, koristeći personalizovane detalje za prijavljivanje.

  Učesnici će dobiti potvrdu elektronskom poštom o tome da je njihov zahtev prihvaćen. Ako ne primite takav e-mail u roku od 8 radnih dana od podnošenja zahteva, obratite se please insert local office contact. Obavezno čuvajte e-mail sa potvrdom, jer ga možemo zatražiti kao dokaz valjanog zahteva u slučaju da želite da vam pružamo usluge obuhvaćene garancijom. Nova lampa će biti besplatno otpremljena na naznačenu adresu.

  c) Promotivna garancija na lampu omogućava Učesniku da zahteva besplatnu lampu kao zamenu za staru lampu. Učesnik može da zahteva do 3 lampe po Promotivnom proizvodu u periodu od tri godina.

  13) Canon zadržava pravo da proglasi nevažećim svaki nepotpun, netačan ili zahtev uz koji nisu priloženi traženi dokazi o registrovanju proizvoda.

  Odricanje odgovornosti

  14) Do najvišeg nivoa dozvoljenog zakonom, Canon neće snositi odgovornost za bilo kakav gubitak, štetu ili povredu bilo koje vrste, bez obzira na način njenog nastanka, koji pretrpi Učesnik u vezi sa ovom Promocijom. Međutim, nijedna odredba u ovim pravilima neće imati efekat oslobađanja od ili ograničavanja odgovornosti kompanije Canon za ličnu povredu ili smrt koja nastupi usled dokazane nemarnosti zaposlenih u kompaniji Canon ili njenih predstavnika.

  15) Canon zadržava pravo da izvrši reviziju bilo kog zahteva radi utvrđivanja usaglašenosti sa ovim uslovima i odredbama i da zatraži dodatne informacije i prateće dokumente. Canon zadržava pravo da isključi bilo koji zahtev ili Učesnike ako posumnja da se Promocija zloupotrebljava na bilo koji način. Odluka kompanije Canon vezana za Promociju je konačna i Canon neće ulaziti ni u kakvu prepisku u vezi s njom.

  16) Promotivni proizvodi su na raspolaganju dok traju zalihe. Kompanija Canon neće biti odgovorna ako prodavci ne uspeju da odgovore na narudžbine za Proizvodima na Promociji tokom Perioda Promocije.

  17) Canon zadržava pravo da otkaže, dopuni i/ili izmeni ovu Promociju u bilo kom trenutku bez nastajanja bilo kakve odgovornosti, ali će u svakom trenutku nastojati da umanji efekat na Učesnika, kako bi se izbeglo njegovo razočaranje.

  Zaštita podataka o ličnosti

  18) Kompanije Canon Europa N.V., Canon CEE GmbH, sa sedištem u Oberlaaer Strasse 223, 1100 Vienna, Austria i Canon Europe Limited u Ujedinjenom Kraljevstvu pod matičnim brojem 4093977, sa sedištem u 3 The Square, Stockley Park, Uxbridge UB11 1ET, United Kingdom, su Kontrolori podataka u skladu sa primenjivim zakonima i pravilima o zaštiti podataka o ličnosti u vezi s ličnim podacima koje dostavi bilo koji Učesnik u vezi sa ovom Promocijom. Kontrola i obrada ličnih podataka, bilo od strane kompanije Canon ili bilo kojeg trećeg lica koje Canon ovlasti, je potpuno u skladu sa svim primenjivim zakonima i pravilima o zaštiti ličnih podataka. Lične podatke će čuvati i obrađivati samo kompanija Canon ili nezavisne kompanije koje je ona ovlastila, u cilju administriranja ovom Promocijom i uslugama pruženim u okviru Promotivne garancije na lampu, ako nije drugačije ugovoreno. Ukoliko Učesnici ne žele da njihovi kontakt-podaci budu korišćeni u marketinške svrhe, ili da omoguće kompaniji Canon da ih ubuduće kontaktira u vezi sa sličnim promocijama, prilikom popunjavanja zahteva NE bi trebalo da označe odgovarajuće polje.

  Obrađivač podataka o promociji je kompanija Interpay Sales Promotions, IDA Business & Technology Park, Ring Road, Kilkenny, Irska, registrovana u Irskoj pod brojem 476077, sa sedištem u IDA Business & Technology Park, Ring Road Kilkenny, Irska (u daljem tekstu "Koordinator"). Koordinator ima pravo i odgovoran je za obavljanje aktivnosti koje naruči Organizator i u sprovođenju promocije deluje u ime i u korist Organizatora.

  Primenjivi zakoni i nadležnost

  19) Nijedna odredba sadržana ovde ne ograničava prava koja imate kao potrošač.

  20) Do nivoa dozvoljenog zakonom, ova promocija, ovi uslovi i odredbe i bilo kakvi sporovi koji proisteknu iz njih ili u vezi sa njima će biti tumačeni u skladu sa zakonima Engleske i Velsa i podlegaće neisključivoj jurisdikciji sudova u Engleskoj i u Velsu.

  21) Ukoliko ste vi potrošač, imate pravo da pokrenete sudski postupak na svom maternjem jeziku i pred vašim lokalnim sudom. Vaša lokalna organizacija za savetovanje potrošača će moći da vas posavetuje o vašim pravima. Ove Odredbe i uslovi ne ograničavaju bilo kakva vaša zakonska prava koja su na snazi.

  * Potvrđujem da sam pročitao i da prihvatam Uslove i pravila ove promocije. Saglasan sam sa Canon Odredbama i uslovima i Politikom privatnosti.
  Označite ovo polje ako želite redovno da primate poruke e-pošte i obaveštenja o proizvodima, događajima i uslugama od kompanije Canon.

  Ако желите да се одјавите од добијања маркетинг материјала од нас, молимо вас да нас контактирате на : canon-unsubscribe@promotion-support.com